HERNIA DE DISC SI/SAU PROTRUZIILE DISCALE, GONARTROZA,
COXARTROZA sau SPONDILOZA CERVICALA ... de acum chiar sa nu mai fie nevoie de operatie?

PRIMUL DIN ROMANIA SI AL 4-LEA DIN LUME: doua in Israel, unul in Statele Unite si cel de-al patrulea … aici, in Targoviste!
VORBIM DE CEL MAI PUTERNIC ANSAMBLU LASER DIN LUME si o TEHNOLOGIE HIGH-TECH FARA PRECEDENT care „sudeaza” (aproape) orice articulatie distrusa; toate acestea cu o excelenta rata de succes, fara durere sau risc terapeutic, fara bisturiu, fara imobilizare si fara intreruperea serviciului sau altor activitati sociale.
Peste 80 de boli de oase, articulare sau reumatismale pot fi astfel angajate terapeutic: HERNIA DE DISC SI/SAU PROTRUZIILE DISCALE, GONARTROZA, COXARTROZA, SPONDILOZA CERVICALA, DURERILE DE SPATE SAU DE BAZIN, LOMBOSCIATICA, RUPTURILE DE TENDON SAU DE LIGAMENT, etc. ...

El consta in introducerea - in interiorul articulatiei bolnave, a unei fibre optice ce lanseaza raza laser pe zona afectata, manevra conceputa sa "pacaleasca" numeroasele celule-semnal (asa-numitele "granulocite") cat si o serie de hormoni specifici ("kininele plasmatice") in scopul de a incepe recrutarea de macrofage: celule ce intervin semnificativ in procesul de vindecare, atat prin degajarea zonei de celulele moarte sau deprimate biologic cat si – mai ales, prin eliberarea unor produsi chimici de o importanta cruciala in procesul de formare a matrixului extracelular, al vaselor de sange si al procesului de vindecare in ansamblul sau: asa-numitii factori celulari de crestere!
Migrand dinspre zonele invecinate, sanatoase, spre focarul inflamator, macrofagele vor reactiona cu fibroblastii din zona unde s-a produs injuria, pentru a-i activa (proces intermediat de actiunea factorului de crestere transformant, TGF).

Acestia din urma vor incepe sa sintetizeze colagen nou (in mod particular, colagen de tip I si III), peptido-glicani, acid hialuronic, etc., marcand practic momentul in care INCEPE PROCESUL DE REPARATIE OSOASA SI CARTILAGINOASA, DE FERMIZARE A LIGAMENTELOR SI TENDOANELOR, SI CARE VA AJUNGE LA REZOLUTIE MAXIMA IN URMATOARELE 6-8 LUNI.

Sub actiunea razei laser se inregistreaza si o crestere a circulatiei sangvine periferice (efect cu rate impresionante, cuprinse intre 650-820%), si – astfel, o crestere a aportului de oxigen in tesutul afectat, ceea ce va permite nu numai reluarea functiilor celulare, ci si DECLANSAREA UNUI AMPLU PROCES DE NEUTRALIZARE A REZIDUURILOR METABOLICE SI A TOXINELOR DIN ARTICULATIA AFLATA IN SUFERINTA.

In sfarsit, cel de-al treilea mecanism de actiune il reprezinta oxidarea mediatorilor durerii, inhibarea cascadei inflamatorii si astfel, initierea unui amplu efect analgezic asupra structurilor nervoase iritate, de suprimare a durerii cat si a unei actiuni de relaxare musculara imediata.

Cu alte cuvinte – pe scurt, vorbim de un tratament natural, ce imita perfect procesele de vindecare ale propriului organism, asa cum le-a lasat Dumnezeu.
O metoda minim-invaziva, lipsita complet de orice risc, indiferent de gradul de degenerescenta sau de vechimea bolii, de varsta pacientului sau bolile asociate pe care aceste le are, si care nu dezvolta efecte secundare, mutagene ori cancerigene.
In timpul sedintei de tratament, nu este nevoie de anestezie generala si nici de imobilizare: sedintele sunt bine tolerate, cu exceptia unor episoade dureroase de scurta durata ce vor disparea (aproape) imediat dupa injectarea anestezicului; mai mult, practicata in sistem ambulator, o asemenea tehnica nu necesita internare.
Durata medie este de 50-60 minute/sedinta iar dupa tratament, pacientul poate reveni imediat in activitate, fara restrictii semnificative.

Schema de tratament va fi determinata individual in functie de stadiul si forma bolii, de varsta si greutate, de patologiile asociate, trasaturile individuale ale organismului, dar niciodata numarul total de proceduri nu va putea fi mai mic de 8-10.

Toate procedurile vor fi realizate sau coordonate de dr. Stanescu Radu-Mircea, membru cu drepturi depline al International Society for Medical Laser Applications, World Academy of Laser Applications, American Society for Laser Medicine and Surgery, International Academy for Laser Medicine and Surgery, European Medical Laser Association, Societatea Stiintifica Romana de Ozono-Oxigenoterapie si al Ordinul Practicienilor de Medicina Complementara si Alternativa


Q.Oxanique | singura clinica europeana de terapii celulare si laseri de joasa frecventa.
http://qoxanique.ro
adresa: strada Doctor Marinoiu 15A, Targoviste, 130037, Dambovita - ROMANIA
telefoane: 0723.267322 • 0761.909981
email: contact@qoxanique.roProgramare la o CONSULTATIE GRATUITA
campurile marcate cu * sunt obligatorii
PUNE O INTREBARE pe aceasta tema
campurile marcate cu * sunt obligatorii
PARTICIPA LA DISCUTIE
citeste comentariile si exprima-ti parerea!

Nu exista comentarii la acest articolSCRIE UN COMENTARIU

campurile marcate cu * sunt obligatorii


back next
 
Q.Oxanique
singura clinica de terapii celulare si laseri de joasa frecventa din Romania   •   cod fiscal RO 36157619   •   nr. inreg. J15/619/2016
adresa: Doctor Marinoiu 15B, Targoviste, 130037, Dambovita
luni – vineri: 9:00 - 17:00   •   sambata/duminica: inchis   |   telefoane: 0245.217837   •   0723.267322   •   0761.909981   |   email: contact@qoxanique.ro
pozitionati smartphon-ul in fata ecranului si
scanati eticheta cu o aplicatie QR Code Reader
newsletter
aboneaza-te la newsletter-ul nostru si afla despre ultimele terapii pe care le-am adus, ofertele speciale precum si noutatile din domeniul terapiilor celulare si a laserilor medicali de joasa frecventa
 
inchide  X