TERMENI si CONDITII de UTILIZARE

a website-ului www.qoxanique.ro
Termeni si Conditii de utilizare

VA RUGAM CITITI CU ATENTIE TERMENII SI CONDITIILE INAINTE DE A UTILIZA ACEST WEBSITE.

Utilizarea acestui website semnifica acordul incheiat intre dumneavoastra, in calitate de utilizator al website-ului www.qoxanique.ro si CMI dr. Stanescu Radu-Mircea, in calitate de autor, proprietar si administrator al website-ului www.qoxanique.ro, identificat prin codul fiscal 19871374 si nr. de inregistrare in Registrul Unic al Cabinetelor Medicale 363328, si avand sediul social in Targoviste, strada Doctor Marinoiu 15A, 130037, Dambovita. Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari website-ului www.qoxanique.ro fara nici o notificare prealabila. Accesand pagina TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

DACA NU SUNTETI DE ACORD CU TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE, NU FOLOSITI ACEST WEBSITE.

RESTRICTII IN UTILIZAREA MATERIALELOR.
Acest website este protejat prin dreptul de autor. Orice text sau material grafic pe care il copiati, tipariti, sau descarcati este sub licenta CMI Dr. Stanescu Radu-Mircea, (denumit in continuare "Titular"), exclusiv pentru uz personal, non-commercial, cu conditia de a nu mofica sau sterge nota privind dreptul de copyright, marca sau alte note privind proprietatea intelectuala. Daca descarcati software din acest site, inclusiv toate fisiere si imaginile continute sau generate de software, si datele adiacente (denumite in continuare “Software”) sunt considerate ca fiind sub licenta Titularului exclusiv pentru uz personal si non-comercial.Titularul nu transfera nici titlul si nici drepturile de proprietate intelectuala asupra Software-ului. Titularul detine titlul deplin si complet asupra Software precum si toate drepturile de proprietate intelectuala ce decurg din acestea. Nu aveti permisiunea sa comercializati, redistribuiti sau reproduce Software, nici sa il decompilati, sa ii modificati structura, sa dezasamblati Software-ul intr-o forma perceptibila. Toate marcile si logourile sunt detinute de Titular sau detinatorii licentei si nu aveti permisiunea sa le copiati sau utilizati in nici un mod. Acest site este controlat si operat de Titular de la sediul sau.
Titularul nu are obligatia ca materialele din acest site sa fie potrivite sau disponibile pentru utilizare in alte locatii. Cei care acceseaza situl din alte locatii o fac pe propria raspundere si raspund legal, in conformitate cu legislatia locala. Nici un software nu va fi descarcat sau exportat din acest site.

REZERVE SI LIMITARI DE RASPUNDERE; ALTE DECLARATII.
Titularul poate modifica, repozitiona, elimina sau adauga portiuni la acest site in orice moment. Materialele din acest site sunt puse la dispozitie “ca atare” si fara nici un fel de garantii exprese sau implicite.Titularul nu garanteaza si nu are nici o obligatie legata de utilizarea sau rezultatul utilizarii continutului sau materialelor din acest site privind corectitudinea, acuratetea sau siguranta. In masura permisa de legile aplicabile, Titularul isi rezerva toate garantiile, exprese sau implicite, incluzand dar fara a se limita la garantiile comerciale, adecvarea pentru un scop specific si non-incalcarea.
Titularul nu garanteaza acurateatea, totalitatea sau utilitatea informatiilor continute in acest site.Titularul nu garanteaza ca functiile continute in materialele disponibile pe acest site vor fi neintrerupte sau fara erori, ca inadvertentele sau materialele vor fi corectate, ca website-ul sau serverul care le pune la dispozitie nu contine virusi sau alte componente vatamatoare.
Dumneavoastra (NU Titularul) va asumati intergul cost al serviciilor necesare de reparare si modificare. In nici o circumstanta, incluzand fara a se limita la, neglijenta, Titularul, nu va fi responsabil pentru nici o despagubire speciala sau semnificativa rezultata din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a sitului sau alte materiale care pot fi descarcate, chiar daca Titularul sau reprezentantii sai au fost informati asupra posibilitatii unor asemenea pagube. In nici o circumstanta Titularul nu este responsabil in totalitate in fata dumneavoastra pentru toate pagubele, pierderile sau actiunile (fie prin contract , fie altfel), care depasesc suma pe care ati platit-o catre Titular, daca exista, pentru produsele si/sau serviciile achizitionate de pe acest site.
Legea aplicabila nu poate permite excluderea garantiilor implicite sau limitarile de responsabilitate anterior mentionate, astfel ca excluderile de mai sus nu va pot fi aplicate.

LEGATURI (LINKURI) CATRE ALTE WEBSITE-URI.
Prin intermediul website-ului www.qoxanique.ro puteti intalni si accesa link-uri catre alte website-uri terte. Titularul nu face nici o declaratie cu privire la continutul website-ului pe care il accesati. Titularul nu-si asuma raspunderea privind confidentialitatea acestor wesite-uri, drept pentru care va sfatuim sa luati cunostinta de politicile de confidentialitate si conditiile de utilizare specifice lor.

CONFORMITATI.
Daca un vizitator al acestui website raspunde solicitarii Titularul cu informatii incluzand data feedback, precum intrebari, comentarii, sugestii cu privire la website sau continutul oricarui element, asemenea informatii se presupun a fi ne-confidentiale si Titularul nu va avea nici o obligatie cu privirea la aceste informatii. In plus,Titularul va avea libertatea sa reproduca, utilizeze, sa faca publice, sa prezinte, expuna, transmita, efectueze, sa creeze lucrari derivate si sa distribuie informatia catre alte persoane fara nici o limitare, si sa autorizeze alte persoane in legatura cu acestea.
Mai mult Titularul va avea libertatea de a utiliza orice idee, concept, know-how sau tehnica continuta in aceste informatii in orice scop, inclusiv si fara a se limita la: dezvoltarea, producerea, promovarea si comercializarea produselor si altor elemente incorporate in aceasta informatie. Prezentul paragraf nu se aplica in cazul oricaror informatii personale (precum: nume, adresa postala si adresa de e-mail), a caror utilizare este guvernata de politica de confidentialitate a Titularului.
Luand in considerare eforturile continue ale Titularului de a dezvolta si imbunatati aceste produse si de a oferi un feedback utilizatorilor sai, sunteti de acord sa transferati asemenea idei, concepte, know-how si tehnici catre Titular fara nici o compensatie. Va declarati acordul sa efectuati oricare si toate documentele pe care Titularul le poate solicita in mod rezonabil cu privire la confirmarea dreptului de proprietate al Titularului si al dreptului nelimitat de a utiliza semenea idei, concepte, know-how si tehnici. Sunteti responsabil in mod exclusiv pentru continutul oricarui comentariu pe care il faceti. Agreati ca nici un comentariu trimis de dvs. catre acest site: (1) nu va viola nici un drept al nici unei terte parti, incluzand dreptul de copyright, marca, drepturi de proprietate intelectuala, privind confidentialitatea sau de alta natura; (2) nu va fi si nu va contine material defaimatoare sau de alta natura, ilegale, abuzive sau obscene sau nu va constitui o incalcare a secretelor comerciale/de afaceri catre o terta parte; si (3) nu va desconsidera produsele sau serviciile oricarei terte parti. Veti fi de acord sa nu trimiteti nici o informatie personala (alta decat adresa de e-mail sau aliasul) prin email catre alti utilizatori sau prin mesajele postate de catre dvs pe acest site.

INCETARE.
Prezentul Acord este in vigoare pana cand inceteaza la solicitarea dvs sau aTitularului . Puteti inceta prezentul acord in orice moment renuntand la utilizarea acestui site, cu conditia ca utilizarea anterioara sa fi respectat conditiile prezentului acord. Titularul poate inceta prezentul acord in orice moment, fara o notificare prealabila, si in consecinta sa refuze accesul dvs pe site, la discretia sa, pentru orice motiv, inclusiv si fara a se limita la nerespectarea ternenilor si conditiilor prezentului

ACORD.
La terminarea prezentului Acord, fie de catre dvs, fie de catre Titular , trebuie sa distrugeti imediat toate materialele descarcate sau obtinute prin alte metode de pe acest website, precum si toate copiile acestor materiale, efectuate prin termenii acestui acord sau prin alte metode.


daca intrebari in legatura cu acest document, ne puteti scrie la: contact@qoxanique.ro | ultima actualizare: 10.Ianuarie.2016
back next
 
Q.Oxanique
singura clinica de terapii celulare si laseri de joasa frecventa din Romania   •   cod fiscal RO 36157619   •   nr. inreg. J15/619/2016
adresa: Doctor Marinoiu 15B, Targoviste, 130037, Dambovita
luni – vineri: 9:00 - 17:00   •   sambata/duminica: inchis   |   telefoane: 0245.217837   •   0723.267322   •   0761.909981   |   email: contact@qoxanique.ro
pozitionati smartphon-ul in fata ecranului si
scanati eticheta cu o aplicatie QR Code Reader
newsletter
aboneaza-te la newsletter-ul nostru si afla despre ultimele terapii pe care le-am adus, ofertele speciale precum si noutatile din domeniul terapiilor celulare si a laserilor medicali de joasa frecventa
 
inchide  X